De basiscollectie van VESTIO wordt gedurende meerdere jaren gevoerd. U kunt hierdoor nieuwe medewerk(st)ers steeds conform aankleden.

VESTIO streeft ernaar de goederen uit voorraad te leveren. Het kan echter voorkomen, dat rond de produktietijd enkele artikelen tijdelijk niet voorradig zijn.

Naast de basiscollectie wordt de collectie aangevuld met per seizoen wisselende artikelen, zoals T-shirts, vesten en blouses. Op ieder moment, in elk seizoen, keuze uit de nieuwste modellen en kleuren, aangepast aan de laatste modetrends.

Wanneer u na het bekijken van onze brochure de kleding wilt zien, komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs om onze collectie te tonen.
Voor uw initiële bestelling maken wij graag een afspraak om de kleding door te passen en waar nodig gratis af te spelden.

Voor maten buiten het bereik van de basiscollectie en voor specials beschikt VESTIO over een atelier waar maatproducties kunnen worden gerealiseerd.

Uiteraard biedt VESTIO de mogelijkheid om kleding volgens de belastingvoorschriften te voorzien van bedrukte of geborduurde logo’s.